Att köpa hos oss, hur går det till?

Man går in i webshoppen, www.leilei.nu & kikar runt lite, man kan klicka på alla varorna för att få lite mera info om den (saknar ni något info så frågar ni om det här i bloggen så får ni svar), en del av varorna har flera bilder (man ser det genom att det är siffror under bilden) klicka på siffrorna för att få se de andra bilderna. Man kan även klicka på bilden för att få se en lite större bild. :-)

Det man gillar köper man genom att trycka på den knappen. När man är klar med det man vill köpa så går man till kassan & betalar. Hos oss betalar man inte någon extra expeditions avgift, men man betalar frakt för sin beställning. Frakten är 45 kr oavsett hur mycket man köper, så vill man spara in lite pengar på den utgiften kan man ju beställa tillsammans med en vän :)

i kassan betalar man antingen genom payson (då kan man använda sitt bankkort eller internetbank) eller så skriver man upp vårat bankgiro nummer & betalar via det. Betalar man via bankgiro så behöver man skriva sitt ordernummer som meddelande så att det enkelt & lätt går att spåra inbetalningarna.

När betalningen är inne så skickar vi så fort vi kan om du beställt varor som är hemma, har man köpt något som har en leveranstid så gäller den tiden. Vi skickar paketer dagligen & gör vårat bästa för att skicka ut din order direkt, vid hög belastning så kan det ta 2-3 arbetsdagar innan vi fått iväg din order.

Är det mera ni undrar så är det bara till att fråga =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0