Välkomna!

Till våran blogg.

Denna bloggen är först & främst för våra kunder. Eftersom vi har mycket mail & även haft problem med både ingående & utgående mail så har vi kommit på tanken att vi behöver ett nytt sätt för kunderna att kunna nå fram & även för oss att nå fram till våra kunder som går fortare än mailen idag gör. Vi har mycket mail varje dag & en hel del mail handlar om samma frågor. Vilket tar tid, då går detta fortare & smidigare vilket i slutändan blir lättare för dig som kund & du får snabbare besked på dina frågor.

Du som kund kan efterlysa plagg du vill kunna köpa, du kan fråga om mått & storlekar. Svar får du här i bloggen, direkt på varan i webshoppen eller via mail.

Tanken är att man via bloggen ska kunna ta kontakt & få svar på frågor man har. Dock kommer det inte skrivas ut något personligt (Som adress eller kontonummer eller annat här i bloggen). Många av våra kunder använder sig utav hotmail, gmail osv som har skräppost filter & då hamnar lätt mailen som skickas ut just i skräpposten, därför tänkte vi att vi kunde använda bloggen här som infoportal om vi till exempel har en leverans som blir någon dag försenad & även bespara inkorgen en del identiska mail. 

Här kommer även att presenteras nyheter & info om REA & kampanjer...& så klart Tävlingar... 

Vår förhoppning är att det ska bli lättare för oss & för er kunder att snabbare få konakt & svar på eventuella frågor :-)

Varmt välkomna!


 


Kommentarer
Postat av: Alex

Var finns "själva butiken"?

2010-02-01 @ 21:55:39
URL: http://ellexsandra.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0