mars!

Tänka sig att det är mars redan. Det känns inte alls som mars, det känns som mitten av vintern...men vi får hoppas att våren är på väg. Det ska bli så skönt att slippa alla vinterkläder & få börja använda våriga outfits... LÄNGTAR....

Kul är i alla fall att tv-serierna sätter igång.... Desperate Housewives, svenska hemmafruar, Gossip Girl, Vampire Diaries.... (Har säkert missat nån nu...). :-)

Här är det en del att ta igen nu, har ett samarbete med en ny leverantör som ska sättas igång nu under närmsta tiden. Och så ska ju alla lotterna i tävlingen göras.... vi tänker göra på det gamla goda sättet.... dvs skriva ner alla bidragen (mail eller http adresserna) på små papperslappar lägga dem i en skål o BLANDA ordentligt....sen får någon dra en vinnare :) spännande.... (vinnaren presenteras i bloggen, blir kontaktad via mail & får då lämna sin adress & sitt namn så att vi kan skicka ut vinsten).

Funderar redan på eventuella framtida tävlingar..., vi får se vad vi kan tänka ut =)

& så ska vi försöka arbeta fram bilder som är mera kollage vänliga...till alla er som brukar pyssla ihop kollage i era bloggar.

XOXO


www.leilei.nu

Kommentarer
Postat av: alexadnra

sv; okej:) håller verkligen tummarna nu !!:)

jag är verkligen inte duktig på att göra kollage haha:D

2010-03-02 @ 22:06:57
URL: http://byalexandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0