VINNARE!!!!

Så här gjorde vi:

vi skrev ner alla era bidrag. dvs som sagt så fick varje bidrag en egen lott.


Ja man ser inte alla helt  men ni förstår poängen =)

Sen la vi alla lapparna i en stor skål.... & när vi skulle lägga ner dem så ramlade en lapp åt sidan..., vad gör man då liksom?? Är det vinnaren? Nej..., vi hade ju tänkt oss att blanda ihop allt ordentligt o sen dra en lapp så vi fick väl göra det.

Så efter noggrann blandning...drogs en lapp. Och det stod samma namn på den som på den lappen som föll ur. Så det måste nog vara ödet. Eller så kan det bero på att vinnaren deltagit mer än en gång.

I alla fall ett STORT grattis till vinnaren! & Till er som inte vann önskar vi bättre lycka nästa gång, vi kommer att ha flera tävlingar i framtiden. & så vill vi passa på att tacka för alla fina bidrag! Som tack får ni som deltagit 100;- rabatt på alla klänningar som till ordinarie pris (dvs inte rea/erbjudande) under mars månad. Hittar ni någon ni gillar så kontaktar ni oss via bloggen innan köp så ordnar vi med eran rabatt :) Vi kommer inom kort att lägga ut klänningen ifrån tävlingen samt andra klänningar så kika in i webshoppen.

Så vem vann då???!!! Ja det blev en vinnare som har en blogg & som ni redan vet lämnat in mer än ett bidrag (vilket några av er gjorde & ökade era vinstchanser med). Bloggen hittar ni HÄR. (typsikt... funktionen för att lägga in länkar verkar ha hängt upp sig... skriver ut hela adressen istället: http://byalexandra.blogg.se/ 

Grattis! Grattis!!!


Kommentarer
Postat av: Kashaya

Stort grattis till henne.=)

2010-03-03 @ 23:46:53
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: alexandra

OJ! tack! jag svimmar nästan!!!!!!

2010-03-04 @ 16:28:07
URL: http://byalexandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0